Get Adobe Flash player

Majorka

 

Majorka (Mallorca) je najveće Špansko ostrvo i sa ostrvima Minorcom i Ibicom čine arhipelag Balearskih ostrva. Nalaze se u Sredozemnom moru istoćno od španskog kopna. Majorka je svetski poznata kao jedno od najlepših turističkih destinacija u Evropi, pa i u svetu. Glavni administrativni centar je glavni grad Palma ali i mondensko mesto sa pregršt luksuznih hotela u kojima borave turisti, posebno mladi iz celog sveta. Gradom dominira katedrala iz XIII veka , koju svakoko treba posetiti.
Klima je mediteranska i sa velikm brojem sunačanih dana, Majorka je idealno mesto za odmor od ranog proleća do pozne jeseni. Prosečna temperatura je oko 27 stepeni, što boravak na ovom prelepom ostrvu čini još prijatnijim.
Palma kao i okolna letovališta, su idealna za odmor u jednom od stotine hotela različitih kategorija. Ulice su pune mladog sveta koji imaju mogućnost da se provode brojnim kafićima, restoranima i svetski poznatim diskotekama. U najpoznatijim turstičkim zonama kao što su Can Pastilla, Playa de Palma i El Arenal dominira velika peščana plaža, zapadno od Palme postoje letovališta, kao sto su Magaluf, Palma Nova ili Paguera, koji će svojim sadržajem zadovoljiti sve ljubitelje prirode.
Opširnije na linku

HOTEL PALMA PLAYA CACTUS - PLAYA DE PALMA

Lokacija: 
Nalazi se 500m od centra mesta. Udaljen je 12km od grada Palme, odnosno, 4km od aerodroma. Autobuska stanica je 150m od hotela. 
Plaža: 
Hotel je udaljen 200m od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane. 
Sobe: 
Sobe su opremljene standardnom hotelskom opremom. Preporučuje se za goste koji žele da uživaju u lepotama Majorke.Svaka soba ima: kupatilo (WC/ kada ili tuš), fen za sušenje kose, sef, klima uređaj, direktna telefonska linija, SAT TV, terasa. 
Hotelski sadržaji: 
Recepcija, restoran, snack Bar, café, TV sala, lift, klima, internet pristup, animacioni program, spoljašnji bazen za odrasle, dečiji bazen, usluge pranja veša, parking 
Usluga: 
Noćenje sa doručkom i polupansion po principu švedskog stola. 
Kontakt: 
www.hotelpalmaplaya-mallorca.com 
Napomena:
Hotel je smešten u mirnom kraju, u blizini peščane plaže sa tirkiznom, kristalno čistom vodom i dugom peščanom plažom. Autobusom koji staje u blizini se stiže za 15 minuta do centra Palme. 
Opširnije na linku

 

Zastupnici smo


sledećih agencija: