Get Adobe Flash player

Antalijska regija

 

Kemer

Antalija

Alanja

Belek

Side

Oširnije na linku


ALANJA - LET IZ BEOGRADA

SVE AVIO TAXE SAMO 31 EUR
  
10 ili 11 DANA
 
PAKET ARANŽMAN: AVION (ČARTER LET) + TRANSFER + SMEŠTAJ 
Opšornije na linku
 

ANTALIJA - LET IZ BEOGRADA

PROMO!!!!!! 
 
Antalya nalazi se na krajnjem jugu zapadnog dela Turske i predstavlja biser mediterana.
U I veku p.n.e oblast je pripadala kraljevini Pergam, a njen vladar kralj Atal naložio je svojim ljudima da pronađu najlepše mesto na svetu, raj na zemlji.
Osnovan je grad nazvan Ataleja, danas Antalija.
Od tada mnogi su narodi sa čežnjom gledali prema tom gradu koji je kroz istoriju mnogo puta menjao vladare. Kada su Rimljani osvojili Pergamsko kraljevstvo, Ataleja je postala izvanredan rimski grad koji je posetio car Hadrijan 130. god n.e., a slavkoluk izgrađen u njegovu Čast i danas postoji.
Grad čine dva dela: stari do grada - Kaleidži koji je podignut oko stare luke; i novi deo sa širokim bulevarima, tržnim centrima, kao i mogućnostima za noćni provod. Bogato istorijsko i kulturno nasleđe Rimljana, Vizantije i Seldžuka, zajedno sa peščanim plažama i toplim, čistim morem, čini ovaj grad prestonicom turskog turizma.
Opširnije na linku

SIDE

Side predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta Turske, smešten je na malom poluostrvu u Sredozemnom moru na oko 75 km od Antalije. Istorijsko nasleđe datira hiljadama godina unazad jer je Side na ovom prostoru od VII veka pre nove ere. Okružen je brojnim ostacima iz antičkog vremena, uključujući Apolonov hram i veliki rimski amfiteatar sa brojnim dešavanjima i u današnje vreme. Šetajući glavnom ulicom doći ćete do stare luke okružene velikim brojem restorana, barova, prodavnica sa ručno izrađenim proizvodima i brojnim suvenirima,tu se možete opustiti i uživati u zalasku sunca nad morem. Duge peščane plaže uvrstile su Side u jednu od najpoželjnijih destinacija za turiste iz celog sveta. U blizini se nalazi Aspendos, mali gradić sa rimskim teatrom u kome se svake godine tokom leta tradicionalno organizuje međunarodni festival opere i baleta.

Opsirnije na linku

 

Zastupnici smo


sledećih agencija: