Get Adobe Flash player

Kušadasi

HOTEL IMBAT 4* - FIRST MINUTE VAŽI DO 31.01.2015.

HOTEL IMBAT 4* nalazi se na 3 km od centra Kušadasija i ima sopstvenu plažu. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, moderno opremljene sa mini-barom, TV-om, telefonom i klima uređajem. Hotel je izuzetno bogat propratnim sadržajima, kao što su bazen za decu i odrasle, teren za odbojku, košarku, pikado, bilijar, fitnes centar, diskoteka, hamam, sauna, masaža, dečje igralište, animacioni tim i sefovi (posebno se plaća). Hotel preporučujemo porodicama sa malom decom. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima). www.imbat.com.tr

 

Opsirnije na linku


HOTEL DERICI 4*

Hotel Derici 4* se nalazi u centru grada, nasuprot gradske plaže. Zbog svoje pozicije, idealan je za komunikaciju sa ostalim delovima Kušadasija i svim plažama u okolini. U svom sastavu hotel Derici ima bazen na sedmom spratu hotela, odnosno na krovu, zatvoreni bezen u SPA centru, saunu, tursko kupatilo, finsku saunu, fitnes salu, ponudu različitih masaža, restoran, salu za doručak, dva bara, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), menjačnicu... Sve sobe imaju TWC, fen, telefon, TV, minibar, sef, klima uredjaj (uračunat u cenu), balkon, kao i Wi Fi internet. Usluga u hotelu je polupansion, švedski sto (samoposluživanje).
Ataturk Bvl. No 42/1, Kusadasi
www.dericihotel.com
 
Opsirnije na linku

COASTLIGHT *** - 8 i 15 dana
· Nalazi se na peščanoj plaži, oko 4 km od centra Kušadasija, na lokaciji poznatoj po prelepim zalascima sunca. Ležaljke, suncobrani i madraci su besplatni za goste hotela.
· Hotel ima restoran, lobi bar, TV salu, bazen sa unutrašnjim i spoljašnjim delom, stoni tenis, saunu i odbojku na plaži. Internet je dostupan u lobiju i plaća se.
· Usluga je polupansion: doručak i večera švedski sto.
· Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, satelitski TV, mini bar, telefon, fen i sef (plaća se).
www.coastlighthotel.com tel: +90 256 622 0909
 
Opsirnije na linku

 

Zastupnici smo


sledećih agencija: