Get Adobe Flash player

Francuska

PARIZ – DVORCI LOARE
Pariz – grad svjetlosti, mode, francuske revolucije, istorije i kulture... Pominjanje njegovog imena u cijelom svetu nikoga ne ostavlja ravnodušnim. One koji su boravili u ovom gradu ljubavi, vežu nezaboravna sjećanja i prelijepi trenuci provedeni u romantičnim šetnjama pored Sene, širokim pariskim bulevarima ili najljepšom avenijom na svijetu Jelisejska polja..ardije i najveći modni centar Evrope; dvorci Loare – „kraljevska”dolina raskošnih dvoraca i palata.
 
PROLEĆE - LETO 2015
Cena od 265 €
 
8 dana, 5 noćenja
 
Opširnije na linku

 

AZURNA OBALA
NICA - je glavni grad Azurne obale, a drugi grad po veličini na francuskom mediteranu, posle Marseja. Osnovana je 350g.p.n.e od strane Grka, koji su joj dali ime NIKEJA što kod Grka označava simbol pobede. Nica je lučki grad sa oko 347.000 stanovnika, nalazi se između Kana i Monaka, a po broju turista zauzima drugo mesto, posle Pariza.
 

PROVANSA - AUTOBUS
NOVA GODINA 28.12. - 04.01.2015.
8 dana - cena 289 €
Đenova, Marsej, Arl, Avinjon, Nim, Eks, Milano...
Provansa je most koji povezuje prošlost i sadašnjost – pejzaži su išarani grčkim arheološkim nalazištima, rimskim amfiteatrima, akvaduktima, termama i trujumfalnim kapijama; Srednji vek je tu ostavio veličanstvena romanska utvrđenja, zamkove i gotske katedrale, gradiće sa uskim ulicama i skrivenim trgovima, a savremeno doba blistave i bogate gradove na obali. Ona je oduvek predstavljala raj za umetnike i upravo zbog toga su na njenom tlu nastala velika umetnička dela Pikasa, Sezana, Van Goga, Matisa.. Ona je simbol opuštenog, jednostavnog života, pojam za mirise mediteranskih polja, za lepe gradiće, odličnu gastronomiju i vrhunska vina. 
Opširnije na linku

P A R I Z  - sa posetom Veroni, Milanu, Minhenu i Ljubljani
8 DANA 5 NOĆENJA! – AUTOBUSOM
Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja 
POLAZAK 27.12.- 03.01.2015.
 
CENA: 279€
 
Opširnije na linku

RIVIJERA CVEĆA - NOVA GODINA

 

RIVIJERA CVEĆA - Nova godina

 

Bus, 6 dana - cena 205

Termin putovanja: 29.12. - 03.01.2015

Nica - Sen Trope - Kan - Antib - Monako - Monte Karlo - San Remo...

 

 

Zastupnici smo


sledećih agencija: